home
 

Loopfiets
Loopfietsen
Bestuurbaar
bestuurbaar
Gezelschap
Gezelschaps spellen

Knuffels
Knuffels

Bouwstenen
bouwstenen
Racebanen
Racebanen
Bouwpakket
Bouwpakket
Bolderkarren
Bolder karren
Poppenwagens
Poppenwagen
Speelgoed garage's
Speelgoed Garage's
Poppenhuis
Poppenhuizen

Speelgoed pistool
Speelgoedpistolen
Tips voor het kopen van het juiste speelgoed.
Het kan soms lastig zijn om het juiste speelgoed te kopen voor een kind.
vragen spelen een rol zoals; vinden ze het wel leuk? Is het wel goed voor de ontwikkeling? Zijn ze er niet te oud of jong voor?
Hieronder staan antwoorden op die en meer vragen zodat je altijd met het leukste speelgoed binnen komt.

-leeftijd en geslacht. De leeftijd en het geslacht spelen natuurlijk een belangrijke rol bij de keuze van het soort speelgoed
daarom hebben wij een overzicht gemaakt waarmee u snel het juiste speelgoed kunt vinden voor iedere leeftijds categorie of geslacht. Klik hier om de pagina te bekijken.

-ontwikkeling. Voor hele jongen kinderen is het belangrijk dat ze hun hersenen gebruiken, hierdoor ontwikkelen ze. Een tip is dus om een kado uit te zoeken waarbij de moeten nadenken. b.v. blokken van een bepaalde vorm die door een plakje moeten worden gedaan met een gat in dezelfde vorm. Voor jongetjes is het niet erg dat ze met pistooltjes spelen. Dit is deel van de ontwikkeling van jongens, het zit in de natuur, dit zelfde gedrag zorgt er op latere leeftijd voor dat ze hun gezin beschermen, dus een speelgoed pistool voor de 5de verjaardag is helemaal niet zo'n gek idee.

-Veilig speelgoed. Op de verpakking van bijna al het speelgoed staat een leefdtijds categorie waarvoor het geschikt is. Bij het online shoppen kunt u niet op de verpakking kijken maar vaak staat het er bij in de beschrijving. Mocht u niets kunnen vinden kunt u contact op met de aanbieder. Tevens staat op bijna al het speelgoed in Nederland het CE keurmerk. Dit betekend dat het onder toezicht en volgens bepaalde regels gemaakt is.

-Duur of goedkoop speelgoed kopen. Kinderen worden groot, en veel speelgoed is niet tijdloos. Waarom zou je dan duur speelgoed kopen dat 100 jaar mee gaat. Veel mensen gooien speelgoed dat nog als nieuw is na 5 jaar weg omdat hun kinderen er niet meer mee spelen. Ga voor u zelf na of u het ook weg zal gooien of dat u er een nieuw huisje voor zal zoeken. Dus of u voor goedkoop of voor duur kiest. Echte gebruikers voorwerpen kunt u beter wel van goede kwaliteit kopen, zoals een water pistool of een voetbal.


Sellzoo alle webwinkels onder 1 dak.
Vergelijk producten en vindt de goedkoopste aanbieders. Wij hebben miljoenen producten voor u samen gebracht zodat u altijd vindt wat u zoekt en in 1 oog opslag kunt zien welk product het beste bij u past.

© 2011 Sellzoo | contact |