home
 

Laarzen
Laarzen
Slippers
Slippers
Wandelschoenen
Wandelschoenen

Sneakers
Sneakers

Spijkerbroeken
Pumps
Sandalen
Sandalen
Ballerina
Ballerina's
Voetbalschoenen
Voetbalschoenen
Sportschoenen
Sportschoenen
Runningschoenen
Running schoenen

 

 


Tips bij online schoenen kopen.

Bij schoenen winkels ga je vaak naar binnen en kom je met lege handen naar buiten. Ze hadden geen schoenen die bij je paste of die leuke schoenen hadden ze niet in jou maat. De prijzen in winkels reizen de pan uit en vaak zijn de schoenen niet duidelijk gepresenteerd. Reden genoeg om te beginnen met online te kopen.
Hieronder een aantal tips zodat je makkelijk de juiste schoenen vindt en nooit te veel betaalt.

TIPS
- vergelijk prijzen ! Ben je wel eens een winkel binnen gelopen waar ze jou nieuwe schoenen verkochten voor een veel lagere prijs?
Als je online vergelijkt tussen meerdere aanbieders dan zie je al snel wie de schoenen het goedkoopste aanbied. let wel op, want de verzend kosten per winkel kunnen verschillen.

- Koop verschillende maten van dezelfde schoen. Je kan op je beeldscherm moeilijk zien of je die prachtige schoenen past, koop daarom meerdere maten, zodat je altijd een maat hebt die je goed past, de overige maten stuur je weer terug.

- Zoek naar korting. Het kan de moeite waard zijn om even te googlen of er een site is die korting geeft op de gympen of slippers die je graag wilt hebben. Zoek bijvoorbeeld naar "Korting birkenstock" .

Nog niet overtuigt dat je online moet kopen? kijk welke voordelen online shoppen nog meer heeft.

Voordelen
Meerdere betaal mogelijkheden. De mogelijkheden van het online betalen zijn eindeloos. Via de bank via je telefoon of zelfs op crediet. Erg flexibel dus altijd wel een mogelijkheid voor jou om die leuke hakken te kunnen kopen.

Snel gevonden. Als je iets zoekt ben je altijd maar enkele kliks verwijderd van je doel. Dus niet eerst 10 minuten lopen van de coolcat naar de H&M

Aanbod is gigantiesch. Het aantal online kledingshops is bijna groter dan het aantal modewinkels. Het mooie is dat je van achter je computer ook kan winkelen in het buitenland mocht je in Nederland niet vinden wat je zoekt.

Op sellzoo.nl kan je alle soorten schoenen vinden en vergelijken, probeer het nu boven aan deze pagina.


Sellzoo alle webwinkels onder 1 dak.
Vergelijk producten en vindt de goedkoopste aanbieders. Wij hebben miljoenen producten voor u samen gebracht zodat u altijd vindt wat u zoekt en in 1 oog opslag kunt zien welk product het beste bij u past.

© 2011 Sellzoo | contact |